Чоловіку, який "замінував" управління поліції в Тернополі, загрожує до 8 років за ґратами

Чоловіку, який "замінував" управління поліції в Тернополі, загрожує до 8 років за ґратами

На Тернопільщині викрили чоловіка, який повідомив, що начебто залишив бомбу біля управління поліції.

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, котрий відмовся називати свої анкетні дані, й повідомив про те, що замінував у Тернополі Головне управління Національної поліції. Невідомий стверджував, що залишив бомбу біля адмінбудинку.

У ході оперативних заходів співробітники відділення поліції №3 у селищі Гусятин встановили особу, котра здійснила неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. До злочину виявився причетним раніше судимий житель села Перемилів Чортківського району, 1968 року народження. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварившись з колишньою дружиною, вирішив "тероризувати" поліцейських.

Як виявилось, у 2016 році жителя Чортківщини вже притягували до відповідальності за неправдиве повідомлення про замінювання. Тоді він був звільнений від покарання з іспитовим строком. За друге кримінальне порушення йому уже навряд чи вдасться відбутись іспитовим терміном.

Як повідомляє поліція, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху споруди, що забезпечує діяльність органів державної влади передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, В Україні пропонують узаконити сферу езотерики: деталі законопроекту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві замінували Апеляційний суд і школи У Києві замінували Апеляційний суд і школи
16 січня у Києві замінували кілька ТРЦ, відвідувачів та персонал евакуювали. 17 січня в Києві "мінували" три станції метро. На вхід і вихід були закриті станція "Театральна", "Дарниця" і "Позняки".
Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото) Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.
Loading...
Load next