Понад 1000 рятувальників та 300 спецмашин долають наслідки негоди

Понад 1000 рятувальників та 300 спецмашин долають наслідки негоди

Понад тисяча рятувальників та більш ніж 300 одиниць техніки залучені до ліквідації наслідків негоди, яка накрила Україну.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Загалом до ліквідації наслідків негоди залучено понад тисяча рятувальників та більш ніж 300 одиниць техніки. Робота ведеться цілодобово. Надано допомогу для понад 2,1 тис. людей та відбуксировано близько 900 транспортних засобів. Продовжуються заходи з відновлення електропостачання до понад 1,8 тис. населених пунктів, - зазначив Шмигаль.

За його словами, через ускладнення погодних умов на виконання рішення Державної ТЕБ та НС відучора в Україні цілодобово працюють штаби з ліквідації наслідків негоди. Організовано роботу штабу при Держагентстві відновлення, а також у Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Черкаській, Чернігівській областях та місті Києві.

Нагадаємо, Через негоду на 14 автодорогах України перекрито рух транспорту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next