В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото)

В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото)
На підприємстві виникло загорання перегрітого коксу на конвеєрній стрічці на площі 350 квадратних метрів.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що на території Авдіївського коксохімічного заводу - найбільшого коксохімічного підприємства у Європі, яке розташоване в місті Авдіївці, що на Донеччині у суботу, 16 жовтня, сталася пожежа. Для ліквідації пожежі від Головного управління було направлено сили та засоби за підвищеним номером виклику.

Співробітники ДСНС ліквідували пожежу, залучалися 48 осіб та 12 одиниць техніки.

16 жовтня до ДСНС надійшла інформація, що в м. Авдіївці на території коксохімічного заводу виникло загоряння перегрітого коксу на конвеєрній стрічці на площі 350 кв. м, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Фото: ДСНС

Відомо, що о 11:06 загоряння конвеєрної стрічки було локалізовано, а об 11:23 - ліквідовано. Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає. 

Нагадаємо, що 21 липня, на території Авдіївського коксохімічного заводу також сталась пожежа. Тоді трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі також не було.

Читайте також
На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото) На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
Loading...
Load next