Україна вийшла з угоди між членами СНД про соціальні та правові гарантії військовослужбовців

Україна вийшла з угоди між членами СНД про соціальні та правові гарантії військовослужбовців

27 листопада, згідно з указом президента України Володимира Зеленського, Україна вийшла з угоди та протоколу до неї між державами-учасницями Співдружності Незалежних Держав про соціальні та правові гарантії військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба президента України Володимира Зеленського.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 106 Конституції України, керуючись положеннями статті 62 Віденської конвенції про право міжнародних договорів, він постановив:

  • Вийти з Угоди між державами – учасницями Співдружності Незалежних Держав про соціальні та правові гарантії військовослужбовців, осіб, звільнених з військової служби, та членів їхніх сімей, учиненої 14 лютого 1992 року в м. Мінську.
  • Вийти з Протоколу до Угоди між державами – учасницями Співдружності Незалежних Держав про соціальні та правові гарантії військовослужбовців, осіб, звільнених з військової служби, та членів їхніх сімей, учиненого 19 січня 1996 року в м. Москві.

Нагадаємо, Компанія BioNTech успішно випробувала вакцину проти раку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next