Кремль наказав посилити паспортизацію на ТОТ перед "виборами путіна" - ГУР

Кремль наказав посилити паспортизацію на ТОТ перед "виборами путіна" - ГУР

У ході підготовки до так званих виборів президента росії ватажкам окупаційних адміністрацій наказали посилити примусову паспортизацію на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Відомо, що у листопаді 2023 року в кремлі відбулися закриті збори з керівниками російських регіонів та окупаційними ватажками Москви на тимчасово поневолених територіях України. Нараду проводив заступник голови адміністрації російського диктатора путіна Сергій Кірієнко. Він оголосив директиви у межах посилення підготовки до так званого виборчого процесу.

Зокрема, під час зібрання було наказано виділити "соціальну допомогу" виборцям з місцевих бюджетів, а також активізувати пропаганду про буцімто "позитивні" тенденції економіки РФ, "стабільність" рубля та "поліпшення" рівня життя людей.

Ватажки російських окупаційних адміністрацій також отримали завдання – довести рівень примусової паспортизації на ТОТ України не менше ніж до 85%.

Нагадаємо, Понад 3 мільярди гривень збитків: кіберполіція викрила хакерів, які атакували провідні світові компанії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next