Британська розвідка дала оцінку просуванню військ РФ в районі Авдіївки

Британська розвідка дала оцінку просуванню військ РФ в районі Авдіївки

З початку жовтня 2023 року російські війська в ході наступу на Авдіївку просунули лінію фронту на 2 км.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії.

У звіті зазначається, що "останніми днями російські війська здійснили подальше невелике просування на північній осі, в рамках спроби оточити місто Авдіївка на Донбасі".

З початку жовтня 2023 року на цій ділянці російські війська просунули лінію фронту на 2 км. Цей прогрес, ймовірно, є одним з найбільших досягнень військ РФ з весни 2023 року, ‒ заявили у розвідці.

Втім це коштувало задіяним у наступі російським підрозділам тисяч життів своїх бійців.

Ця операція поступово наближає російські війська до Авдіївського коксохімічного заводу, де українські війська займають одну з основних оборонних позицій, ‒ йдеться у звіті.

Відомо, що українські війська продовжують контролювати шляхи постачання до Авдіївки.

Нагадаємо, Мінсоцполітики представило дашборд "гарячих ліній" для постраждалих від домашнього насильства

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next