Німеччина у фонд Україна-НАТО додає ще €11,5 мільйона

Німеччина у фонд Україна-НАТО додає ще €11,5 мільйона

Німеччина робить додатковий внесок у розмірі 11,5 млн євро до Цільового фонду Україна-НАТО.

Про це заявила міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок у соцмережі Х.

Рада Україна - НАТО стане рушійною силою, яка наблизить Україну до НАТО. Стандарти НАТО, планування сил і засобів та реформування збройних сил є центральними у цьому процесі. Німеччина робить додатковий внесок у розмірі 11,5 млн євро до Цільового фонду Україна-НАТО, - зазначила Бербок.

Водночас глава німецького МЗС звернула увагу на зниження уваги громадськості до війни РФ проти України.

Наразі увага до України зникає з поля зору громадськості, і це прикро. Атаки з боку Росії на цивільну інфраструктуру зараз важчі, ніж будь-коли. Ось чому ми всі повинні працювати над тим, щоб продовжувати зміцнювати зимовий захисний щит для України, - заявила Бербок.

Вона також наголосила на важливості підтримання України на її шляху до ЄС і НАТО.

Нагадаємо, Блокування українського кордону: міністр сільського господарства Польщі зустрілася з перевізниками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Кандидати у канцлери Німеччини висловилися щодо членства України в ЄС і НАТО Кандидати у канцлери Німеччини висловилися щодо членства України в ЄС і НАТО
Один із кандидатів категорично висловився щодо можливісті постачання Німеччиною зброї Україні для протистояння Росії на Донбасі.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next