Окупанти вдарили по Донеччині 6 ракетами С-300: під завалами шукають людей

Окупанти вдарили по Донеччині 6 ракетами С-300: під завалами шукають людей

Російські війська вдарили одночасно шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донецької області.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. 

За його словами, під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждали 10 людей, серед них чотири дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами.

У Покровську серед постраждалих родина з двома дітьми: 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранений 13-річний хлопчик. За попередніми даними, пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

Один зі снарядів вибухнув на подвір’ї будинку, де мешкала родина з двома дітьми. Внаслідок обстрілу зруйновано дах та стіни оселі, сім’я опинилася під завалами.

Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Поліцейський доставив дитину до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає.

У Новоградівці є влучання у багатоповерховий будинок. Поранено 13-річну дитину. На місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами можуть перебувати ще 5 людей, серед них дитина.

По Мирнограду росіяни вдарили двома ракетами із ЗРК С-300. Руйнувань зазнав відділ поліції.

На місцях влучань всю ніч працювали ДСНС та поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів.

Нагадаємо, На Полтавщині викрили депутата, який вимагав з фермера майже $67 тис. за вирішення «земельного питання»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next