Партизани знищили ворожу позицію ППО на Херсонщині

Партизани знищили ворожу позицію ППО на Херсонщині

В окупованому Скадовську на Херсонщині партизани знищили розрахунок протиповітряної оборони у росіян. Крім того, було ліквідовано двох окупантів.

Про це повідомляє партизанський рух “Атеш”.

Агенти “Атеш” інформують, що сьогодні вранці партизани знищили позицію ППО ЗС РФ, яка знаходилася у Скадовському районі Херсонської області вздовж Червонознам’янського каналу.

Відомо про знищення як мінімум одного ЗРК та 2 окупантів. Чекаємо на більш детальну інформацію, – зазначають у партизанському русі.

Нагадаємо, Більше ніж 200 тисяч доз вакцини проти COVID-19 доставлено в Україну для безоплатних щеплень ‒ МОЗ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next