На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених - ОВА

На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених - ОВА

На тимчасово окупованій території Луганської області спостерігається дефіцит вакцин для новонароджених, а у Новопскові загарбники удвічі підняли ціни на продукти.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

На окупованих територіях регіону є проблеми із надходженням вакцини для щеплення проти туберкульозу, яку необхідно чекати по декілька місяців. Вакцини від кашлюку, дифтерії та правця для новонароджених у багатьох містах так званої ЛНР відсутні взагалі.

Крім того, голова ОВА додав, що "вартість продуктів в окупованому Новопскові у декілька разів вища, ніж у Воронежі – найближчому російському обласному центрі. У середньому їжа коштує удвічі дорожче".

Через свавілля місцевої влади та бізнесу люди вимушені їздити за 300 км, аби купити найнеобхідніше. Розрекламоване так званою владою "ЛНР" регулювання цін на Новопсковщині, як і в багатьох інших громадах, не діє, - зауважив Лисогор.

Нагадаємо, Україна долучилась до Декларації COP28 з питань клімату, відновлення та миру

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next