Героїзація окупантів: підлітків на ТОТ намагаються підкупити путівками до Криму

Героїзація окупантів: підлітків на ТОТ намагаються підкупити путівками до Криму

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники анонсували конкурс для дітей віком від 14-ти років, за умовами якого учасники поїдуть відпочивати до тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях ворог анонсував конкурс, за умовами якого учасники поїдуть відпочивати до захопленого Криму, - заявили у ЦНС.

Зазначається, що конкурс розрахований на підлітків від 14 років. За його умовами, учасник має створити твір, чи записати відео, в якому вихваляє окупантів чи путіна. Тобто, забравши в дітей майбутнє й зруйнувавши їм життя, Москва традиційно намагається їх купити аби використати в пропагандистських цілях.

Центр національного спротиву зауважує, що журі конкурсу відоме й отримає свою "путівку" за його результатами.

Нагадаємо, У Польщі затримали українця: вивозив крадене авто за 1,2 млн грн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next