Україна може отримати 1,5 млрд євро від ЄС

Україна може отримати 1,5 млрд євро від ЄС

Наступний тиждень Україна може отримати від міжнародних партнерів чимало фінансової допомоги. 

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.  

Ми виконали всі зобовʼязання по  Програмі макрофінансової допомоги від ЄС на цей період. Тому скоро (скоріш всього наступний тиждень) ми отримуємо 1,5 млрд евро до Бюджету… Далі це стане Ukraine Facility на 39 млрд € на 4 роки з більш жорсткими вимогами, - написав він в соцмережах.

Крім того, 11 грудня (в понеділок) буде рішення Правління МВФ і виділення приблизно 900 млн доларів.

Ну і все ж таки сподіваємося на схвалення Конгресом США пакету допомоги нам в розмірі від 60 млрд $ (з прямою бюджетною 11,8 млрд $), - додав він.

Також він нагадав, що 14-15 грудня очікуємо наступне рішення щодо перемовин про вступ України в ЄС.

Нагадаємо, У Дніпрі згорів “народний меморіал” пам’яті загиблим від ракетного удару

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Loading...
Load next