СБУ прокоментувала ліквідацію зрадника Киви

СБУ прокоментувала ліквідацію зрадника Киви

Служба безпеки України, зважаючи на численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності відомства до ліквідації колишнього народного депутата-зрадника Іллі Киви, прокоментувала цю інформацію.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам, - сказано в повідомленні.

Також Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом - по закону і по моралі. Як зазначили в СБУ, ситуація з ліквідацією Киви лише підтверджує ці слова.

А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги, - заявили у відомстві.

Нагадаємо, Готувався до "евакуації" після коригування повітряних ударів: СБУ затримала у Миколаєві агента рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО) СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО)
Заходи із викриття та документування правопорушень проводили співробітники СБУ в м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.
СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ
Майже 20 кг вибухової речовини перевозили у пасажирському автобусі.
Вилучили канабіс і зброю: СБУ викрила на Сході "тітушок" нардепа Киви (фото) Вилучили канабіс і зброю: СБУ викрила на Сході "тітушок" нардепа Киви (фото)
СБУ заблокувала діяльність проросійського угруповання під керівництвом депутата Верховної Ради - Іллі Киви, яке діяло під прикриттям громадського об’єднання.
Loading...
Load next