Росіяни намагаються приховати факт диверсії на нафтобазі у Воронежі

Росіяни намагаються приховати факт диверсії на нафтобазі у Воронежі

У Росії намагаються приховати факт диверсії на нафтобазі “Роснєфті” у Воронежі 12 грудня та власну неспроможність забезпечити безпеку на критичних об’єктах.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

12 грудня на території нафтобази компанії “Роснєфть” у місті Воронеж пролунав вибух. Невідомі противники путінського режиму підірвали резервуар з пальним, внаслідок чого на об’єкті спалахнула пожежа, - ідеться у повідомленні.

Аби приховати факт диверсії та власну неспроможність забезпечити безпеку на критичних об’єктах, місцева воронезька влада вигадала “навчання підрозділів міністерства з надзвичайних ситуацій” прямо біля “багатотонної” цистерни з пальним.

Під які “навчання” маскують роботу місцевих слідчих органів на воронезькій нафтобазі наразі незрозуміло навіть самим слідчим, - зазначили у ГУР.

Нагадаємо, Фінляндія відкрила два пункти пропуску на кордоні з рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next