Литва відремонтувала для України перші "леопарди"

Литва відремонтувала для України перші "леопарди"

Литва відремонтувала й готова передати Україні танки Leopard, які були пошкоджені на полі бою. При цьому кількість цих танків не уточнюється.

Про це повідомиляє міноборони Литви.

Перші відремонтовані в Литві танки Leopard-2 готуються до подорожі в Україну, - йдеться у повідомленні.

Відремонтовані танки, які незабаром повернуться на поле бою в Україні, у п'ятницю були продемонстровані на полігоні в Гайжюнай литовської армії (у Йонавському районі).

Литва послідовно підтримує боротьбу України за незалежність і не тільки спрямовує військову підтримку, а й допомагає ремонтувати танки Leopard, які вкрай необхідні на полі бою. Сьогодні ми можемо побачити, який вигляд має відремонтований і відроджений потужний танк, який незабаром буде повернуто Україні, - цитує Delfi міністра оборони Литви Арвідаса Анушаускаса.

При цьому він не уточнив, скільки танків відремонтували у Литві.

Нагадаємо, Українські рятувальники отримали 10 машин для розмінування від Південної Корея

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next