Американська компанія Tetra Tech допоможе розмінувати Миколаївщину

Американська компанія Tetra Tech допоможе розмінувати Миколаївщину

Американська компанія Tetra Tech допомагатиме розміновувати територію Миколаївщини.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Начальник поліції регіону Сергій Махно провів робочу зустріч і із Девідом Джеймсом Паркером - фахівцем із контролю якості розмінування іноземної компанії Tetra Tech. Ця американська компанія – один зі світових лідерів по розмінуванню - почала свою роботу у декількох областях України та планує функціонувати і на Миколаївщині, - йдеться у повідомленні.

За словами Паркера, їх пріоритет - гуманітарне розмінування території України. Саме тому вони мають фахівців із передовим досвідом розмінування у різних країнах, які у спеціалізованих центрах здійснюватимуть підготовку вибухотехніків поліції відповідно до міжнародних стандартів. "Також ми надаватимемо обладнання та забезпечуватимемо подальшу технічну підтримку.

Своєю чергою, керівник поліції області зазначив, що процес розмінування Миколаївщини для поліції є дуже важливим аспектом, у якому особовий склад вибухотехнічної служби бере безпосередню участь.

Для ефективної роботи поліцейських вибухотехніків, за підтримки Національної поліції України, відбуваються підвищення кваліфікацій та тренінги. Отож допомога міжнародних партнерів буде дуже доречною.

Нагадаємо, У Молдові затримали українця: ошукав місцевих бізнесменів на мільйон євро

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next