Литва, Швеція та Канада допоможуть Україні у відновленні транспортної галузі

Литва, Швеція та Канада допоможуть Україні у відновленні транспортної галузі

Три країни - Литва, Швеція, Канада - та Україна створюють Групу спільних інтересів для підтримки відновлення транспортної галузі нашої країни та розвитку логістики.

Про це повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

Вітали в Києві наших надійних партнерів - міністра транспорту Литви Маріуса Скудоіса, міністра інфраструктури Швеції Андреаса Карлсона та генерального секретаря Міжнародного транспортного форуму Янг Те Кіма. Привід - створення «Групи спільних інтересів для України» (CIG4U). Це ініціатива трьох країн: Литви, Швеції та Канади у рамках Міжнародного транспортного форуму, - йдеться в повідомленні.

За словами Деркача, група створена з метою підтримки відновлення транспортної галузі та розвитку логістичних шляхів. Головними напрямками її роботи стануть координація підтримки матеріальних потреб, пов’язаних із транспортом, та аналітична підтримка відновлення транспортного сполучення.

Зазначається, що перші проєкти будуть спрямовані на сталий розвиток автомобільних та залізничних вантажних перевезень України.

Нагадаємо, До кінця року Латвія підготує понад 1,5 тисячі військових ЗСУ - Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next