На окупованій Донеччині критична ситуація з опаленням – ЦНС

На окупованій Донеччині критична ситуація з опаленням – ЦНС

На тимчасово окупованій частині Донеччини у більшості населених пунктів відсутні опалення та електроенергія.

Про це повідомляє ЦНС.

Причина – дефіцит робітників та відсутність вкладень у підтримку інфраструктури. Відтак, більшість населення Донецька, Горлівки, Макіївки та Ясинуватої лишились без тепла та електроенергії.

В регіоні не працює 111 котелень. На теплотрасах фіксується велика кількість проривів, ремонтувати які окупаційна адміністрація не поспішає. Загалом, окупанти не можуть забезпечити життєдіяльність регіону, – резюмували у ЦНС.

Нагадаємо, Уряд удосконалив процедуру забезпечення українців протезами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next