Байден підписав рекордний оборонний бюджет США

Байден підписав рекордний оборонний бюджет США

Президент США Джо Байден підписав Акт про асигнування на національну оборону, який передбачає рекордні 886 мільярдів на оборонні потреби у 2024-му фіскальному році.

Про це йдеться в повідомленні Білого дому.

Байден у заяві привітав ухвалення закону, який надає "критично важливі повноваження, яких ми потребуємо для створення армії, необхідної для стримування майбутніх конфліктів, одночасно підтримуючи військовослужбовців, їхніх подружжя та сім’ї, які щодня виконують цю місію".

Він водночас висловив кілька застережень до положень Акта, які, на його думку, обмежують здатність президента США представляти країну на міжнародній арені та можуть призвести до розкриття конфіденційної інформації.

Нагадаємо, В Авдіївці залишалося 1214 жителів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next