Іспанія відправить до кордону України військових, танки Leopard та гелікоптери

Іспанія відправить до кордону України військових, танки Leopard та гелікоптери

На початку 2024 року Іспанія відправить до Словаччини групу своїх військовослужбовців. 

Про це пише ABC España.

За даними видання, вже у січні іспанська армія почне розгортання на кордоні Словаччини для захисту східного флангу Північноатлантичного Альянсу. Нова місія включатиме 600 іспанських солдатів, танки Leopard та гелікоптери.

Збройні сили розпочнуть 2024 рік з нового розгортання в Словаччині. Загалом 600 військовослужбовців складатимуть цю нову місію, спрямовану на посилення присутності Атлантичного альянсу на його східному фланзі, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 76 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next