Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон

Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.

На Закарпатті прикордонники врятували з річки Уж громадянина Нігерії. Він планував нелегально потрапити в Словаччину. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що інцидент стався вчора вранці, але прикордонники повідомили про це лише сьогодні. Військовим вдалося помітити невідому особу, яка йшла в напрямку кордону зі Словаччиною. Подолавши загороджувальний паркан порушник вирушив в напрямку річки Уж, яка розділяє Україну та Словаччину.

Побачивши прикордонників, не зважаючи на холодну погоду, чоловік стрибнув у річку. Але він одразу зрозумів, що погарячкував, адже глибина річки та швидкість течії виявилися не такими як він собі уявляв і дістатися протилежного берега в таку пору року йому абсолютно не під силу, — розповіли в ДПСУ.

Пізніше порушник хотів повернутися на берег, але лише завдяки допомозі прикордонників йому вдалося це зробити. Після цього його затримали, доставили до підрозділу, де дали сухий одяг та взуття.

Порушник жодних документів з собою не мав та розповів, що він є громадянином Нігерії, деякий час працював у Харкові двірником, а згодом вирішив у пошуках кращого життя дістатися країн ЄС. У двох наплічниках чоловіка знаходились 900 євро, ноутбук, планшет, мобільні телефони та інші речі, — зазначили в ДПСУ.

Через це іноземцю загрожує адміністративна відповідальність за спробу порушення кордону.

Нагадаємо, раніше майже 70 мігрантів намагалися проникнути до Польщі з Білорусі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото) На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)
Спершу повідомлялось, що 8 мільйонів бджіл загинули внаслідок нестачі кисню і відсіків для провітрювання у вантажівці, однак вже на наступний день бджоли почали проявляти активність та оживати.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО
Четверо злочинців шляхом обману заволоділи державними коштами у великих розмірах - 6,8 мільйона гривень. Чоловіки підшуковували учасників АТО й пропонували їм оформити інвалідність для отримання пенсій, кошти згодом вони забирали собі.
Loading...
Load next