Окупанти здаються у полон через "нелюдське ставлення командування РФ" - ОК Захід

Окупанти здаються у полон через "нелюдське ставлення командування РФ" - ОК Захід

За інформацією військових, за останні дні вже друга група окупантів зі складу 71 полку ЗС РФ здалася у полон на Запорізькому напрямку.

Про це повідомляє Оперативне командування Захід.

Зазначається, що за словами самих полонених причинами активної здачі у полон є нелюдське ставлення командування РФ та великі втрати у російських підрозділах.

Окупанти скаржаться, що кожного дня групи, сформовані з непідготовлених бійців із числа мобілізованих та тих, хто нещодавно підписав контракт, відправляють на штурм, з якого вони не повертаються. 

Командири 71-го полку ЗС РФ перед відправкою запевняють військовослужбовців, що вони будуть знаходитись далеко від лінії бойового зіткнення та в швидкий термін будуть замінені іншими військовослужбовцями. Тому групи, опинившись без продовольства та боєприпасів під обстрілами, приймають рішення здатися у полон, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, В Україні запровадять оновлені посвідчення водія та техпаспорт

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу
Такий випадок не є поодиноким.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next