У Києві під завалами виявили тіло 16 загиблого - КМВА

У Києві під завалами виявили тіло 16 загиблого - КМВА

У Києві кількість загиблих через ракетну атаку російських загарбників зросла до 16 осіб.  

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Уточнення наслідків ракетного удару по столиці. Рятувальники виявили ще одне тіло під завалами. Кількість загиблих вже 16, – зазначили в КМВА.

Пошуково-рятувальна операція триває.

Тривають аварійно-рятувальні роботи у Шевченківському районі Києва. На даний час з-під завалів рятувальники вивільнили тіла 16 осіб, які загинули під час атаки на столицю 29 грудня. 8 людей врятовано. На місці працюють психологи ДСНС, - заявили у ДСНС.

Нагадаємо, Уряд збільшив компенсації за виготовлення протезів для дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next