Блінкен і глава МЗС Британії обговорили допомогу Україні

Блінкен і глава МЗС Британії обговорили допомогу Україні

Державний секретар США Ентоні Блінкен обговорив з міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном питання подальшої підтримки України, а також ситуацію в секторі Гази та безпеку судноплавства в Червоному морі.

Як повідомили в Держдепартаменті США, телефонна розмова відбулась у вівторок.

Зазначається, що співрозмовники обговорили «подальші американсько-британські зусилля, щоби допомогти Україні захиститися від російської агресії».

Держсекретар США і глава МЗС Британії обговорили також бойові дії в секторі Гази, можливості для покращення захисту цивільного населення й доставки гуманітарної допомоги у цей регіон.

Крім того, Блінкен і Кемерон наголосили на важливості «колективних багатосторонніх дій» для усунення загроз комерційному судноплавству в Червоному морі з боку підтримуваних Іраном хуситів.

Нагадаємо, В Естонії за рік поменшало українських біженців

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next