Безробіття, дефіцит ліків і товарів для дітей: на окупованій Донеччині криза

Безробіття, дефіцит ліків і товарів для дітей: на окупованій Донеччині криза

На тимчасово окупованих територіях Донецької області спостерігається кризова суспільно-політична та суспільно-економічна ситуація, зокрема там фіксують високий рівень безробіття, брак ліків та відсутність товарів для неповнолітніх.

Про це інформує Центр національного спротиву.

Зазначається, що головною проблемою всіх окупованих регіонів є обстріли окупаційних військ контрольованих ними населених пунктів. Найгірша безпекова ситуація - у Новотроїцькому районі Донецької області. 

На окупованих територіях спостерігається високий рівень безробіття, дефіцит лікарських засобів і відсутність можливості отримати первинну медичну допомогу. Також фіксується відсутність товарів для неповнолітніх.

Окрім цього, спостерігаються постійні перебої у постачанні електроенергії та природного газу. 

У ЦНС також повідомляють про відсутність достатньої кількості фахових кадрів у органах окупаційної адміністрації, що спричинено низьким  рівнем колабораціонізму серед місцевого населення. 

У підсумку противник не має шансів зменшити рівень соціально-економічної напруги, оскільки російсько-окупаційна влада не має на меті стабілізувати ситуацію в окупованому регіоні, - наголошують у Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, Росіяни через проблеми з логістикою під час атак не задіяли кораблі в Чорному морі - ВМС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next