Окупанти планують створити у школах на ТОТ Луганщини “музеї” війни проти України – ЦНС

Окупанти планують створити у школах на ТОТ Луганщини “музеї” війни проти України – ЦНС

Росіяни мають намір створити у кожній школі на тимчасово окупованих територіях Луганської області пропагандистські "музеї" війни проти України

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

На тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються посилити промивання мізків школярам шляхом створення музейних осередків своєї загарбницької війни. Так, місцева окупаційна адміністрація розпорядилася створити в кожній чинній школі так звані музеї СВО. Тобто в кожній школі будуть осередки пропаганди, які возвеличуватимуть нацистську війну Кремля проти України, - заявили у ЦНС.

Зазначається, що до так званих музеїв завозять виставки з російським спорядженням і формують стенди з місцевими зрадниками, аби створити міф про підтримку окупації місцевим населенням.

Також у ЦНС додали, що головна мета створення так званих музеїв – перенести відповідальність за початок війни, а також за злочини росіян проти цивільного населення на Україну.

Нагадаємо, Умєров заявив про розширення співпраці з Латвією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next