В Україні через негоду залишається без електропостачання 95 населених пунктів

В Україні через негоду залишається без електропостачання 95 населених пунктів

Через несприятливу погоду 95 населених пунктів залишилися без електропостачання.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Станом на 8-му ранку через несприятливі метеоумови відключено 95 населених пунктів. Зокрема, 85 населених пунктів у Волинській області (понад 10,6 тисячі споживачів), у Київській області - 6 населених пунктів та 4 населених пункти у Донецькій області, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через пошкодження газових мереж ворожими обстрілами у Донецькій області без газу залишилися 217 споживачів, у Харкові та Харківській області - 86 споживачів. За минулу добу газовики відновили підключення до мережі п’яти споживачів у Донецькій області та двох - у Запорізькій.

Нагадаємо, Росія хоче виснажити запаси ракет Patriot - Business insider

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження
У половині областей України оголосили штормове попередження, а у Карпатах - загрозу паводків.
Loading...
Load next