Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів

Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.

Декілька днів раніше майже усю територію Україну накрили сильні злива та грози, внаслідок цього станом на сьогодні, 28 червня, без світла залишились 109 населених пунктів у 6 областях, повідомляє пресслужба ДСНС.

Внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ, гроза) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 109 населених пунктів у 6 областях, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, без світла наразі залишаються:

  • у Сумській області – 37 населених пунктів;
  • у Дніпропетровській33;
  • у Донецькій13;
  • у Запорізькій12;
  • у Київській 7;
  • у Чернігівській 7

Надзвичайники зауважили, що до відновлення електропостачання було залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, що цієї п‘ятниці, 25 червня, у Львові негода та сильні пориви вітру призвели до небачених наслідків - затоплені вулиці та будинки, у місті повалені дерева та не курсує частина громадського транспорту. Фото наслідків негоди можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Loading...
Load next