У Казахстані заблокували 11 російських телеканалів

У Казахстані заблокували 11 російських телеканалів

Казахстанський оператор супутникового та інтернет-телебачення TVCOM повідомив, що з початку січня виключив із сітки мовлення деякі російські телеканали, зокрема Перший канал.

Про це пише "Радіо Азаттик".

Згідно з повідомленням оператора, в рамках зниження кількості каналів з інформаційним наповненням ухвалено рішення про виключення телеканалів сімейства ТОВ "ПКВС Казахстан" із сітки мовлення супутникового телебачення та інтернет-ТВ.

Відтак буде припинено трансляцію телеканалів "Перший канал СНД", "Поїхали", "Час: далекий і близький", "Будинок кіно", "Телекафе", "Будинок кіно Premium", "Музика Першого", "Перемога", "Карусель", "Бобер", "О!".

У повідомленні сказано, що, за рішенням керівництва, компанія планує поступово скорочувати частку закордонних каналів з інформаційним контентом. TVCOM зазначає, що його абоненти "досягнули високого рівня медіаграмотності та отримують новинну інформацію переважно із соціальних мереж".

TVCOM є партнером національного оператора в галузі телерадіомовлення Казахстану АТ "Казтелерадіо".

Нагадаємо, У Швеції потужний снігопад заблокував на трасі 1000 автомобілів

Андрій Самойленко - pravdatutnews

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next