Системою Patriot збито 15 ракет "Кинджал" - Ігнат

Системою Patriot збито 15 ракет "Кинджал" - Ігнат

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що загалом наразі системою Patriot збито 15 ракет “Кинджал”, запущених росіянами по Україні.

Про це він сказав у ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Петріот” здатен збивати балістику й аеробалістичні ракети, такі як “Кинджал”. 4 травня був збитий перший “не имеющий аналогов “Кинджал” Х-47 - ракета М2. Таким чином, продовжується відлік... Стартував відлік саме з цього часу. Потім було ще шість, ще шість, і зараз маємо 15 тих “кинджалів”, збитих саме системою “Петріот”, - сказав Ігнат.

Водночас він зауважив, що тієї кількості Patriot , які є в Україні, мало.

Окрім “Петріота”, є дійсно багато систем, які нам сьогодні допомагають боронитися. Порівняно з минулим роком ми не мали стільки систем, - сказав Ігнат.

Нагадаємо, Намагалися незаконно потрапити в Україну: прикордонники виловили в Тисі двох чоловіків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next