"Привіт окупантам у Криму" ‒ Командувач Повітряних сил прокоментував вибухи в Севастополі та Євпаторії

"Привіт окупантам у Криму" ‒ Командувач Повітряних сил прокоментував вибухи в Севастополі та Євпаторії

Вибухи в тимчасово окупованих Севастополі та Євпаторії – спецоперація за участі Повітряних сил ЗСУ.

Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він заявив, що міністерство брехні РФ відзвітувало про ураження російськими ракетами "бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ".

Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу!, ‒ заявив Олещук

Нагадаємо, У Польщі заявили, що ембарго на українські продукти є безстроковим

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next