У Криму росіяни нарощують ППО - партизани

У Криму росіяни нарощують ППО - партизани

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники нарощують кількість засобів протиповітряної оборони, зокрема на Джанкойському аеродромі.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Після успішних ударів по аеродрому в Гвардійському окупанти нарощують кількість засобів ППО в Криму. Вони вірять, що це допоможе їм захиститись, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що партизани постійно вивчають стан російської оборони на Джанкойському аеродромі, щоб завдати нищівних збитків окупантам.

Нагадаємо, В ЄС представили першу стратегію оборонної промисловості із залученням України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next