Запуск Єдиного реєстру зброї: МВС отримало понад 175 тисяч заяв стосовно дозволу на зброю

Запуск Єдиного реєстру зброї: МВС отримало понад 175 тисяч заяв стосовно дозволу на зброю

З моменту запуску Єдиного реєстру зброї Міністерство внутрішніх справ отримало понад 175 тисяч заяв стосовно різних видів дозволів на зброю.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У березні ми оголосили про те, що повноцінний запуск реєстру запланований на червень 2023 року. Після місяців напруженої роботи 23 червня ЄРЗ запрацював, що дозволило нам посилити контроль за обігом вогнепальної зброї, і при цьому спростити процес її оформлення для громадян. Станом на кінець року українці подали понад 175 тисяч заяв на отримання різних видів дозволів на зброю, - зазначив він.

За словами міністра, поліцейські прийняли майже 164,5 тисячі рішень про надання відповідних дозволів.

Клименко запевнив, що питання облікованої та зареєстрованої зброї є одним із ключових напрямків у роботі МВС.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" вийшла на довоєнні показники пасажироперевезень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео) Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео)
Денис Монастирський наголосив, що усі перед законом рівні, і народні депутати — це не виняток.
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Трагедія на Південмаші: комісія МВС виявила факти позастатутних відносин та порушення зберігання зброї Трагедія на Південмаші: комісія МВС виявила факти позастатутних відносин та порушення зберігання зброї
Комісією виявлено порушення порядку та організації несення служби, що і призвело до трагедії, де служив Артемій Рябчук.
Loading...
Load next