Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео)

Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео)
Денис Монастирський наголосив, що усі перед законом рівні, і народні депутати — це не виняток.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Монастирський у відеоповідомленні наголосив, що усі перед законом рівні, і народні депутати — це не виняток. Тобто так само він заборонятиме на нагородну зброю й іншим особам, якщо вони будуть порушувати закон, використовувати зброю для провокативних дій чи роздмухувати ненависть у суспільстві.

Кожен має пам’ятати, що зброя — це відповідальність. А мати нагородну зброю — це велика честь і ніхто не має права цю честь плюндрувати негідною поведінкою! Безпека громадян і честь держави — понад усе! Слава Україні! - написав Монастирський.

 

Нагадаємо, що сьогодні Вадим Рабінович повідомив про те, що у нардепа від партії "Опозиційна платформа — За життя" Іллі Киви проходять обшуки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео) Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)
Замовниками виявились громадянка України та громадянин США.
Loading...
Load next