На Сумщині фіксують найбільшу кількість ворожих ДРГ - Демченко

На Сумщині фіксують найбільшу кількість ворожих ДРГ - Демченко

Ситуація на кордоні в межах Чернігівщини, Харківщини та Сумщини залишається напруженою, ворог постійно обстрілює ці території і активно використовує ДРГ, найбільше - на Сумщині.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Там продовжуються щоденні обстріли ворога. За минулий тиждень, перший тиждень року, було зафіксовано майже 500 обстрілів по території цих областей. А протягом грудня ворог здійснив понад 2 тисячі обстрілів, ‒ заявив Демченко.

Демченко зауважив, що за останній час більшість ворожих обстрілів припадає на Харківську область. Також відомо, що підрозділи ДПСУ за тиждень знищили 2 ворожі гаубиці, десятки одиниць техніки, десяток ворожих БПЛА та «Шахедів».

Нагадаємо, Росіяни обстріляли чотири регіони України, є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
Loading...
Load next