Прикордонники зафіксували спроби заходу російських ДРГ на територію Харківщини

Прикордонники зафіксували спроби заходу російських ДРГ на територію Харківщини

Російські загарбники продовжують спроби використання диверсійно-розвідувальних груп на Сумському напрямку та нещодавно ДРГ виявили і в Харківській області.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко у телемарафоні.

Як і раніше спроби використання ворогом диверсійно-розвідувальних груп найбільше фіксуються по Сумському напрямку, але за останні кілька тижнів групи ДРГ викривалися і в Харківській області. Водночас, як тільки такі групи викриваються, по ним відразу наноситься вогневе ураження і вони надалі відходять за лінію державного кордону, ‒ заявив Демченко.

За його словами, наші бійці добре розуміють загрозу використання ворогом диверсійно-розвідувальних груп і те, що вони намагаються викрити позиції Сил оборони, по яких у подальшому наноситься вогневе ураження із застосуванням різноманітного озброєння з території Росії. І тому Україна має і протидиверсійні резерви, які при появі і викритті ДРГ спрямовуються в ті місця для того, щоб зачистити місцевість.

В інженерному відношенні укріплювати лінію кордону наразі досить складно через російські обстріли території Чернігівщини, Сумщини, Харківщини. Тому "є такі території, де варто працювати саме протидиверсійним резервом, ‒ зазначив Демченко.

Нагадаємо, РФ накопичила для ударів по Україні до 900 ракет – Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Розвідувальна група на Харківщині знищила ДРГ морської піхоти ВМФ РФ (відео) Розвідувальна група на Харківщині знищила ДРГ морської піхоти ВМФ РФ (відео)
В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено.
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
Loading...
Load next