У Києві госпіталізували дітей із ліцею-інтернату, у 7 уже підтвердили COVID-19

У Києві госпіталізували дітей із ліцею-інтернату, у 7 уже підтвердили COVID-19

Із Київського спортивного ліцею-інтернату госпіталізовані восьмеро дітей, у сімох із них лабораторно підтверджений COVID-19.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація з посиланням на департамент охорони здоров’я.

Вихованці закладу перебувають у Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні під пильним наглядом медиків. Наразі їхній стан середньої важкості. Вік пацієнтів від 13 до 16 років, – зазначили в КМДА.

У міській адміністрації нагадали, що Всесвітня організація охорони здоров’я закликає продовжити дотримання маскового режиму й соціальної дистанції, щоб уникнути зараження грипом, COVID-19 та іншими гострими респіраторними захворюваннями.

У КМДА зі свого боку закликають громадян бути уважними до свого здоровʼя та відповідальними. За найменших проявів захворювання рекомендується залишатися вдома й одразу звернутися до лікарів.

Нагадаємо, На Рівненщині горіла п'ятиповерхівка, загинуло двоє людей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
Loading...
Load next