Бізнесмена Мазепу затримали на кордоні з Польщею

Бізнесмена Мазепу затримали на кордоні з Польщею

Засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу затримали під час проходження українсько-польського кордону.

Про це повідомляє Concorde Capital.

Зазначається, що силовики паралельно із затриманням також проводили обшук в офісі компанії.

При цьому, обшуки в компанії проводяться без ухвали суду, забирають всі документи, які не стосуються справи, а пов‘язані з усіма напрямками бізнес-активності Ігоря Мазепи. Вилучено особисті речі співробітників, які працюють в інших проєктах, - йдеться в повідомленні.

За інформацією Concorde Capital, Мазепу затримали на переході "Шегині", там обшукали і його автомобіль.

Ігор Мазепа неодноразово перетинав кордон у справах, повʼязаних з волонтерською та інвестиційною діяльністю, і щоразу повертався. Про цей його виїзд він повідомив слідчих та правоохоронні органи, оскільки мав відвідати Всесвітній економічний форум в Давосі. І це стало приводом для затримання його без ухвали суду, - зазначають у компанії.

Нагадаємо, Міноборони підключили до Єдиного порталу викривачів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+) У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)
У Миколаєві виявили тіло 55-літнього бізнесмена Олега Полякова, який зник безвісти 9 травня. 13 травня оперативники карного розшуку знайшли його тіло в очереті біля річки Інгул.
Loading...
Load next