Маск їде до Польщі на симпозіум щодо протидії антисемітизму

Маск їде до Польщі на симпозіум щодо протидії антисемітизму

Генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск планує 22-23 січня відвідати Польщу, де має взяти участь у міжнародному симпозіумі у Кракові на тему протидії антисемітизму, а також в церемонії до чергової річниці визволення в'язнів гітлерівського концтабору в Освенцимі.

Цю інформацію підтвердив заступник глави МЗС Польщі Анджей Шейна, пише RMF24.

За словами польського урядовця, події у Кракові й Освенцимі є важливими з точки зору протидії ксенофобії й антисемітизму у світі, чим пояснюється намір Маска взяти участь у цих заходах. Він повідомив, що у цих заходах візьмуть участь представники уряду Польщі.

За інформацією Bloomberg, на симпозіумі в Кракові Маск має взяти участь в дискусії з американським правим публіцистом Беном Шапіро про антисемітизм в Інтернеті, а також в церемонії у колишньому нацистському концтаборі "Аушвіц" 22-23 січня. Ці заходи організовано з нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту.

Нагадаємо, ЄС планує схвалити новий пакет санкцій проти рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Loading...
Load next