Російські ракети «Кинджал» програють бій із Patriot - ЗМІ

Російські ракети «Кинджал» програють бій із Patriot - ЗМІ

Китайські експерти в галузі оборони геть не вражені характеристиками російських гіперзвукових ракет “Кинджал”, особливо коли мовиться про їхню живучість проти систем ППО Patriot, які використовує Україна.

Аналітики зазначають, що Пекін бере це до уваги, оскільки зенітно-ракетну систему американського виробництва розгортає Тайвань, чия армія має понад десяток батарей на додаток до систем ППО власного виробництва, пише Newsweek.

Китай уважно стежить за успіхами й невдачами свого російського союзника та українських військ, оснащених американською зброєю, щоб підготувати свої сили до потенційного протистояння зі США з питання про майбутнє Тайваню, який Пекін вважає частиною китайської території.

Російські “Кинджали” не змінять правила гри, як сподівався Кремль. З’являється все більше і більше доказів того, що те, що говорять США та Україна стосовно цього, є правдою, — заявив китайський аналітик Інь Цзе про збиті ворожі ракети у листопадовому випуску Ordnance Industry Science and Technology.

За словами аналітиків, “Кинджали” здебільшого базувалися на технології 1980-х років, і зараз їх кількість, ймовірно, дуже обмежена.

Спостерігачі акцентують, що Сполучені Штати також збирають в Україні велику кількість аналітичних даних, які допоможуть удосконалити їхні ракетні можливості в майбутньому і водночас дадуть Пекіну привід для занепокоєння.

Нагадаємо, У Польщі фіксують історичний рекорд банкрутств

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next