В Умані чоловік напав з ножем на військового

В Умані чоловік напав з ножем на військового

В Умані Черкаської області повідомили про підозру 39-річному місцевому жителю за напад на військового.

Про це повідомляє прокуратура Черкаської області.

За даними слідства, чоловік, перебуваючи біля автобусної зупинки в Умані почав сварку із 32-річним військовослужбовцем.

У ході конфлікту підозрюваний дістав ножа і завдав військовому один удар в живіт. У результаті чого спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення живота без ушкодження органів черевної порожнини, – заявили в поліції.

Після вчинення злочину правопорушник зник, а потерпілого було госпіталізовано.

Нападнику повідомили про підозру за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, На Закарпатті невідомий кинув гранату на подвір'я депутата

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Loading...
Load next