На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)

На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.

В одному із населених пунктів Одеської області чоловік влаштував стрілянину з рушниці,  а потім з гранатою пішов у будинок, де жили люди. Внаслідок цього в дію була введена спецоперація "Грім". Правоохоронці намагалися вести переговори зі стрільцем, але той кілька разів вистрілив у їхній бік.

Згодом поліцейські застосували вогнепальну зброю та застрелили нападника, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

За кілька хвилин правопорушник зайшов до чужого будинку та з погрозами вигнав господарів. А потім знову вийшов на вулицю та, озброєний обрізом і гранатою, попрямував до будинку, у якому мешкає жінка з дітьми, - наголосили у поліції.

Тоді працівники поліції знешкодили стрільця. За попередніми даними, від його дій ніхто не постраждав. Окрім цього, вибухотехніки розрядили гранату РГД-5, яку нападник затиснув у руці. Вже після цього поліцейські оголосили про завершення спецоперації.

Триває огляд місця події слідчо-оперативною групою. Тіло правопорушника буде направлене на експертизу, - наголосили у поліції.

Мотиви дій чоловіка наразі невідомі.

 

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
"Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото) "Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото)
За трагічний випадок на полюванні чоловікові загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі за вбивство, вчинене з необережності.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Loading...
Load next