Умєров на "Рамштайні" заявив, що для прориву на війні потрібні інновації та технологічний прогрес

Умєров на "Рамштайні" заявив, що для прориву на війні потрібні інновації та технологічний прогрес

Для прориву на війні з РФ потрібні інновації та значний технологічний прогрес, саме тому у 2024 році оборонні технології матимуть центральну роль у порядку денному Міністерства оборони.

Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров, який очолює українську делегацію під час онлайн-засідання 18-ї зустрічі Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн».

Достатні обсяги техніки та боєприпасів, технічного обслуговування та запасних частин є критично важливою складовою успіху. Але для прориву потрібні інновації та значний технологічний прогрес. Саме тому у 2024 році оборонні технології матимуть центральну роль у порядку денному Міністерства оборони, – наголосив Умєров.

У вступному слові він також висловив подяку усім країнам, які підтримують Сили оборони, зокрема у розвитку коаліцій спроможностей, та наголосив, що зараз критично необхідно нарощувати довгострокові пакети військової допомоги України. Міністерство оборони зі свого боку готове співінвестувати в технології та спільне виробництво, ділитися бойовим досвідом, сприяти укладенню довгострокових контрактів із зацікавленими компаніями.

Відомо, що до складу української делегації також увійшли: головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, перший заступник міністра оборони, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, начальник Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Шаптала, начальник Головного управління розвідки Міноборони, генерал-лейтенант Кирило Буданов та інші посадовці.

Нагадаємо, У Києві рятувальники завершили пошукові роботи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next