Британці мають бути готові служити в армії у разі війни з рф - Генштаб

Британці мають бути готові служити в армії у разі війни з рф - Генштаб

Начальник Генерального штабу Збройних сил Великої Британії Патрік Сандерс заявив, що британці мають підготуватися до того, що у разі війни з РФ їм доведеться служити у війську.

Про це повідомляє Politico.

Люди у Британії мають бути готові служити в армії у разі війни з Росією, попередив очільник британської армії, - йдеться у повідомленні.

Генерал Сандерс, виступаючи сьогодні на Міжнародній виставці бронетехніки у Лондоні, закликав британську владу «мобілізувати націю» для підготовки до війни з Росією.

Хоча він не підтримує військового призову, Сандерс наголосив на необхідності «зрушення» у свідомості британської громадськості, щоб бути морально готовими до військового конфлікту з РФ.

Зазначається, що промова Сандерса перегукується з подібними закликами інших західних воєначальників і високопосадовців, які попереджають про ризик великої війни між Москвою і НАТО.

Так, міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус припускає, що РФ може напасти на когось з членів НАТО через 5-8 років.

Нідерландський адмірал Роб Бауер закликав до трансформації боєздатності НАТО в епоху непередбачуваності, у якій може трапитись "будь-що".

Нагадаємо, Російський Іл-76 могла збити ППО рф - німецький експерт

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео)
Триває підготовка ворога до наступу на сході України
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Окупанти деморалізовані та відчувають велику проблему з комплектування резерву.
Loading...
Load next