Росія посилає сигнали щодо перемир'я "вступ України до НАТО в обмін на окуповані території"

Росія посилає сигнали щодо перемир'я "вступ України до НАТО в обмін на окуповані території"

Росія неофіційними каналами дала зрозуміти США, що готова до діалогу з Україною і навіть поступок у плані безпеки для Києва.

Про це пише Bloomberg із посиланням на два джерела, близькі до Кремля.

За їхніми словами, Москва, ймовірно, може не протидіяти вступу України до НАТО, але не відмовиться від претензій на окуповані території.

Нагадаємо, Євросоюз та Литва виділили €15,5 мільйона на шкільні бомбосховища в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі
Учасникам Тристоронньої контактної групи за 6 годин переговорів так і не вдалось домовитись про так зване "великоднє перемир'я" на Донбасі.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next