На північних кордонах України встановлюють камери спостереження

На північних кордонах України встановлюють камери спостереження

Для цілодобового відстеження ситуації та контролю за обстановкою на державному кордоні, а також на прилеглій території прикордонники на північному рубежі України встановлюють камери відеонагляду.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Найбільш загрозливі напрямки вже облаштовані такими системами віддаленого спостереження, - заявили у відомстві.

Камери дають можливість обстежувати місцевість як в денний, так і в нічний час доби. У разі виникнення будь-якої загрози підрозділи можуть заздалегідь її викрити та вчасно й оперативно зреагувати на зміни в обстановці.

Зображення виводяться на центри управління службою, з яких прикордонники керують камерами для відстеження ситуації. Передача зображення відбувається через сучасні засоби зв'язку.

З метою забезпечення надійної охорони та оборони кордону Державна прикордонна служба продовжує активні заходи з нарощення безпеки на кордоні, в тому числі й шляхом встановлення систем спостереження з функцією позиціонування на місцевості та розпізнавання об’єктів, - підкреслили у ДПСУ.

Нагадаємо, Розвідувальних засобів у противника достатньо - Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next