США просуватимуть Формулу миру Зеленського на міжнародному рівні - Кірбі

США просуватимуть Формулу миру Зеленського на міжнародному рівні - Кірбі

США просуватимуть Формулу миру Президента України Володимира Зеленського на міжнародному рівні.

Про це сказав координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, повідомляє VOA.

Представник Білого дому також заявив про необхідність терміново відновити фінансування України.

Під час брифінгу у Білому домі Кірбі нагадав, що пакет допомоги Україні був затверджений 27 грудня і наразі є останнім проєктом, який виконується.

Саме тому нам так важливо отрим їні, - зауважив Кірбі.

На запитання щодо можливості мирних переговорів між Києвом та Москвою представник Білого дому відповів, що США «прийняли політику підтримки ініціатив, які виходять від керівництва України».

Державний департамент опублікував протокол дискусії, яку провів із Президентом Володимиром Зеленським держсекретар Ентоні Блінкен. Джейк [Салліван], звичайно ж, там був присутній. Однак вони говорили про важливість продовження глобальної підтримки України та... про те, що відбувається на полі бою, як Зеленський бачить усе це. У Давосі Зеленський розповів про українську Формулу миру. Таким чином виникла ще одна ідея - спробувати "просувати Формулу миру" Зеленського на міжнародному рівні, - наголосив Кірбі.

Нагадаємо, США розблокували продаж Туреччині літаків F-16 - WSJ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next