Українців попередили про фейкові е-листи від рф начебто про сдачу територій

Українців попередили про фейкові е-листи від рф начебто про сдачу територій

У Центрі протидії дезінформації при РНБО попередили, що на електроні сторінки українців почали приходити фейкові листи нібито про передачу Росії частини територій.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

На електронні скриньки українців почали приходити повідомлення нібито від Офісу Президента України. У них йдеться про «припинення вогню з РФ» та «передачу країні-агресору частини територій». Насправді поширювані повідомлення - фейк російської ІПсО, яка має на меті вплинути на морально-психологічний стан громадян України та дискредитувати керівництво держави, - йдеться у повідомленні.

Центр протидії дезінформації та кіберполіція закликають українців не переходити за сумнівними гіперпосиланнями, адже за ними може ховатися фішинговий ресурс, а також ніколи не вводити конфіденційні дані на підозрілих сайтах.

У ЦПД підкреслили, що в завантажувати програми і застосунки лише з офіційних джерел. Вчасно оновлювати операційну систему та використовувати антивірусне програмне забезпечення.

Довіряйте тільки перевіреній інформації на офіційних сторінках державних органів, - наголосили у ЦПД.

Нагадаємо, У Закарпатській області під лід провалилось двоє рибалок

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Черговий фейк для дестабілізації ситуації (відео)
У СБУ повідомили, що ні силовики, ні поліцейські такої інформації не поширювали. Подібними повідомленнями хочуть загострити ситуацію на мирних територіях.
Loading...
Load next