В УЗ починає роботу антикорупційний офіс

В УЗ починає роботу антикорупційний офіс

"Укрзалізниця" оголосила про початок роботи в компанії антикорупційного офісу. Серед його основних завдань - побудова ефективної внутрішньої антикорупційної системи за прикладом кращих світових практик.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Керівником антикорупційного офісу призначили Юлію Азаріну - уповноважену з антикорупційної діяльності АТ "Укрзалізниця".

На першому етапі ми працюватимемо, перш за все, над приведенням внутрішніх процедур товариства у відповідність до вимог антикорупційного законодавства та кращих світових практик, а також над удосконаленням політик компанії у сфері доброчесності, - заявила Азаріна.

Зазначається, що офіс розглядатиме повідомлення викривачів про порушення вимог антикорупційного законодавства та здійснюватиме повноваження у сфері їх захисту. 

А також - займатиметься антикорупційними перевірками та розслідуваннями, запобігатиме конфлікту інтересів і порушенню інших антикорупційних обмежень. Також серед завдань антикорупційного офісу - співпраця з основними стейкхолдерами, зокрема громадським сектором, який займається антикорупційною діяльністю.

Нагадаємо, Звільнення з полону за 100 тисяч гривень: правоохоронці затримали шахрая, який вимагав хабар у дружини військовополоненого

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото) Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото)
Літак із 109 українцями, які виявили бажання виїхати із Сектора Гази та повернутись додому, приземлився в Києві. Разом з українцями було евакуйовано також 13 громадян Молдови та четверо громадян Болгарії.
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
Loading...
Load next