СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці

СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.

За висновками фахівців галузі, збитки від цього механізму можуть сягати десятків мільйонів гривень. Про викриття злочинної схеми повідомляє пресслужба СБУ.

Зокрема працівники СБУ разом з представниками офісу безпеки Укрзалізниці провели декілька обшуків і виявили значні порушення в одному зі структурних підрозділів регіональної філії "Південна залізниця".

"Правоохоронці отримали докази причетності керівництва цього підрозділу до розкрадання пального. Щоб приховати виявлені факти, зловмисники запропонували хабар представнику офісу з безпеки АТ "Укрзалізниця" ‒ керівнику ревізійної комісії", - йдеться у повідомленні.

Організатора шахрайської схеми вдалось спіймати у момент передачі йому хабаря. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також
СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео) СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)
Правоохоронці СБУ затримали посадовців Держприкордонслужби на хабарництві, втому числі незаконно ввозити "євробляхи" в Україну допомагав один із начальників. За ввезення одного автомобіля хабарники отримували від 600 до 1000 доларів США.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня
Антикорупційне бюро подало в суд клопотання про арешт екссуддя Миколи Чауса. Запобіжний захід йому обиратимуть 4 серпня.
Loading...
Load next